Duosta trio

Kolmisen viikkoa sitten meille muutti pentu, joka sai kutsumanimekseen Piitu. Viralliselta nimeltään tulokas on Cimillan Zilla Zupermakee eli muuttomatka Pirunlinnantieltä ei kestänyt juuri viittä minuuttia pidempään.

Piitu Jyväskylässä 23.6.2014

Pikku-Piitu Jyväskylässä 23.6.2014.

Ensimmäiset yhteiset viikot on kuluneet lähinnä uusia kokemuksia keräten ja leikkien. Ollaan käyty mm. rautatieasemalla, metsissä, treenihallissa ja -kentällä, juhannuskokolla, Mustin ja Mirrin pentutreffeillä, koirakahvilassa sekä ajeltu kavereita ja sukulaisia moikkaamaan. Piitu on ollut reipas ja tietysti valloittavan söpö. Jotain pientä on ns. treenattukin, kuten luoksetuloa, istumista ja temppujen tarjoamista.

Piitu leikkii juhannusaattona 2014. Kuva: Stiina Pasanen.

Piitu ja aarteet juhannuksena 2014. Kuva: Stiina Pasanen.

Laika ja Jekku ovat ottaneet Piitun ihan hyvin vastaan. Laikan kanssa sujuu melko rauhanomainen rinnakkaiselo, Piitu suhtautuu mummoon yllättävän kunnioittavasti ja Laika seuraa pennun riehumista tyynesti, kunhan ei erehdy tulemaan ihan iholle. Jekku vaikutti alkuun hämmentyneeltä, mutta reilun viikon jälkeen innostui uudesta kaverista. Nyt göötit painii päivittäin ja Jekusta on melkeinpä tullut Piitun idoli, jonka käyttäytymistä se matkii mielellään.

Unta palloon, ikää 10 viikkoa.

Unta palloon, ikää 10 viikkoa.

On kyllä ollut mahtavaa seurata kuinka pieni eläin kokee ja oppii uutta. Ja mikäs sen käytännöllisempi ajankohta kotiuttaa pentu kuin alkukesä. On päästy ulkoilemaan paljon ja pentuvapaiden pitäminen on onnistunut hyvin. Varsinainen loma vielä edessä :-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s