Piitulaisen aksailuja

Eilen juostiin viimeiset ohjatut agitreenit kotihallilla ennen kesätaukoa. Seuraavat ohjatut SDP-treenit ovat omassa kalenterissa tällä tietoa vasta syyskuussa, sillä lomailen viisi viikkoa heinäkuun loppupuolelta alkaen ja sinä aikana tuskin harjoitellaan säännöllisesti. Agility kuuluu aktiivisesti ohjelmaan vielä kuukauden päivät, maanantaisin käydään Piitun kanssa Kimin treeneissä Hämeenlinnassa ja toki itsenäisesti hallilla tekemässä jotain pientä.

Piitu_01052015_2Piitun agilityharrastus on tällä hetkellä ihan kivalla mallilla. Se on innokas ja vikkelä, yhdessä treenaaminen on mukavaa. Ratapätkiä tehdään, olisiko joku n. 15 estettä ollut pisin setti tähän mennessä. Pääasiassa lyhempiä.

Viime viikkoina on keskitytty eniten takaaleikkauksiin ja pujotteluun. 12 keppiä sujuu nyt ns. oikealta puolelta ilman verkkoja tai käsiapuja, mutta varmuutta ja nopeutta pitää rakentaa suoritukseen vielä paljon lisää. Siinä riittää projektia loppuvuodeksi :D Samoin kontaktit on hyvinkin kesken, erityisesti puomi, jossa on länget ja/tai etupalkka tiiviisti mukana. Työstetään niitäkin kaikessa rauhassa, ei ole tarvetta kisata heti iän tultua täyteen. Parit möllikisat olisi toiveissa käydä nyt ulkokauden aikana, jotta Piitu saisi kokemusta erilaisista paikoista, alustoista ja esteistä. Juhannusaattona päästiinkin mökkireissun lomassa tutustumaan uuteen paikkaan, kun meidät kutsuttiin treenaamaan gööttikavereiden kanssa SSKK:n Tehovastus Areenalle. Oli mukavaa :-) Piitu keskittyi hommaan vieraassa ympäristössäkin kiitettävästi. Seuraavana päivänä heitettiin vielä gööttilenkki Saarijärven maalaismaisemissa.

Piitu_01052015_1Toistaiseksi tavoitteena on siis ihan estevarmuuden kehittäminen kaikilla esteillä sekä irtoamisen ja itsenäisen työskentelyn vahvistaminen. Pitkällä tähtäimellä toivon, että Piitusta tulisi toistaiseksi taitavin, nopein ja menestynein agilitykoirani :-) Aika näyttää, mihin kääpiöstä kuskeineen on.

(Kuvat ovat vappupäivältä, pitäisi napsia pitkästä aikaa ihan kunnollisia poseerauskuvia…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s