Korpilahti RN 20.3.2016

Viime sunnuntaina ajeltiin Korpilahdelle, jossa tuli takavuosina hetki asuttuakin. Suuntana oli  Four Winds Stable -tallin maneesissa järjestetty ryhmänäyttely. Näyttelypaikkaa ei voinut kehua kovin viihtyisäksi – pihamaa oli jäässä, maneesissa viileää ja ahdasta, siellä täällä hevosenlantaa. Piitunkaan esiintyminen ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun paikan hajut tuntuivat kiinnostavan ja itsekin vähän sähläsin.

dav

Paikalla oli seitsemän gööttiä, neljä urosta ja kolme narttua. Uroksille ei jaettu SA:ta, nartut tuomari Anneli Sutela arvioi sertifikaatin arvoisiksi. Piitu oli ainoa nuorten luokan narttu tulosrimpsulla ERI1 SA PN2 vara-SERT. Arvostelussa luki seuraavaa: ”Erinomainen tyyppi, hyvät mittasuhteet, sievä pää, riittävät kulmaukset ja luusto. Riittävä rintakehä, mutta turhan lyhyt rintalasta. Liikkuu muuten ok, mutta turhan leveästi takaa. Hyvä karvapeite. Esiintyy erinomaisesti.”

Pikku silakka menestyi odottamaani paremmin! Näyttelyiden suhteen tälle vuodelle ei ole suurempia suunnitelmia. Jos Piitun turkki ei tee katoamistemppua, niin ehkä alkukesästä seuraavan kerran kehään.

dav

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s